luni, 10 iunie 2013

Ce servicii medicale se mai pot face la domiciliu?

Recuperare și kinetoterapie la domiciliu


Pentru pacienții disabilitați se pot efectua în plus, şedinţe de kinetoterapie şi masaj terapeutic, inclusiv limfatic, fie compensat de către CAS atunci când există recomandarea unui medic specialist, fie cu plată, iar dacă există totuşi teste pe care medicii nu le pot face la domiciliu, pacienţii sunt programaţi la clinici private, cu aparatură performantă, costurile fiind incluse în preţul abonamentului, în funcţie de tipul acestuia. Preturile actualizate vor fi publicate permanent pe site-ul ConsulatiiLaDomiciliu.ro
Poate că cel mai important beneficiu pentru deţinerea unui astfel de abonament medical o reprezintă liniştea sufletească. E un avantaj psihologic, să eviți panica, să acționezi corect de la început, atunci când ştii că ai pe cine să suni oricând, să-i spui cum te simţi şi să primeşti un sfat medical competent și profesionist. Evident că pacienţii cu probleme deosebite, ipohondrii, care sună fără să aibă efectiv nevoie de asistență medicală specializată la domiciliu, au nevoie de monitorizare și de susținere din partea medicului specialistAnalizele şi consultaţiile la domiciliu se fac pe bază de programare, în funcţie de starea de sănătate şi de urgenţa medicală. Programul este practic non-stop, dar cele mai multe consultații acasă au loc în timpul zilei și seara până la ora 23.00. Oricum, pacienții știu că oricare ar fi problema, vor găsi un sprijin din partea medicului lor specialist, care le va răspunde la telefon și-i va îndruma întotdeauna cu profesionalism. Asta ne recomandă si asta recomandăm.

Eliberări de adeverinţe medicale şi certificate prenupţiale la domiciliu


Sunt mai multe servicii medicale in afară de analize medicale care pot fi efectuate și la domiciliul pacientului. Personalul medical sau medicul specialist poate efectua diverse alte investigații medicale cu aparate performante mobile, de la electrocardiograme (EKG) computerizate, ecografii abdominale sau de tiroida  performante cu înregistrarea imaginii fotografice, probe funcţionale respiratorii, până la tratamente de specialitate, infiltraţii pentru afecţiuni osteoarticulare acute precum lumbago, lombosciatică, periartrită scapulo-humerală (PSH) - umăr dureros, gonartroză, montarea, înlocuirea și demontarea de sonde urinare pentru adenom de prostată, alte tratamente si manevre terapeutice pentru incontinenţă urinară şi/sau blocaje renaleperfuzii endovenoasetratamente injectabile (injecţii intramusculare, intravenoase, subcutanate, intradermice), până la îmbălsămări cu asistent medical sau medic specialist de anatomie patologică. În plus, în caz de nevoie se eliberează la domiciliu adeverinţe medicale, reţete medicale, certificate medicale de boală, certificate medicale de sănătate, certificate prenupţiale sau de deces, toate serviciile fiind oferite nonstop, necondiţionat şi cu posibilitatea de îndrumare către cabinetele proprii sau către Ambulanță sau Urgență dacă este cazul, cu însoțirea pacientului până la predarea acestuia unui serviciu spitalicesc.

Un alt avantaj al celor care solicită consultații medicale la domiciliu e ca îi învăţăm pe pacienţi să-şi facă anumite tratamente corect de3 la început acasă, să-ți administreze insulina şi să aplice alte proceduri de îngrijire medicală la domiciliu în situații concrete.

Pacienții mulțumiți sunt cea mai bună recomandare pe care o poate avea și efectiv pe care și-o poate dori un medic specialist.

Preturile actualizate vor fi publicate permanent pe site-ul ConsulatiiLaDomiciliu.ro


    Cu respect,
      Dr. Daniel Ganea
        Medic de familie, EcografieConsultatii medicale cardiologie la domiciliu
          http://FACEBOOK.com/ConsultatiiLaDomiciliu

          Niciun comentariu:

          Trimiteți un comentariu